Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

SINAR

Menyinari Hidupmu

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

SINAR

Menyinari Hidupmu

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

SINAR

Menyinari Hidupmu

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

HITZ Segmen Terkini

SINAR

Menyinari Hidupmu

inspirasi

Perisa Aiskrim Mayonis Cetus Perbalahan Di Internet

Korang sanggup tak makan?
15 Aug 2018, 10:20 AM

Kredit gambar utama: ICE Artisan Ice Cream/Instagram

Dah selalu sangat bercakap tentang aiskrim durian, coklat dan vanila apa kata kali ni korang tukar pula kepada aiskrim mayonis. Bunyi pelik tapi aiskrim mayonis antara yang IN tahun ni.

Iya, mayonis bukan sekadar disapu pada burger atau sandwich tetapi korang dah boleh nikmati mayonis dalam bentuk aiskrim, dijual oleh ICE Artisan Ice Cream di Falkirk, Scotland.

Melalui satu post di Instagram kedai ini, ramai yang mula meninggalkan komen pelbagai. Ada yang teruja nak cuba, ada pula yang sifatkan aiskrim ni pelik dan mereka tak sanggup nak cuba.

Macam mana pula dengan korang? Ok ke tak nak makan ais krim ni?

Kredit: ICE Artisan Ice Cream/Instagram & Huffington Post

Filled Under :


*Kami mempunyai hak untuk memadamkan komen yang menyentuh sensitiviti/tidak bersesuaian.