Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

SINAR

Menyinari Hidupmu

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

SINAR

Menyinari Hidupmu

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

SINAR

Menyinari Hidupmu

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

HITZ Segmen Terkini

SINAR

Menyinari Hidupmu

trending

Nak Menang iPad, Xiaomi Robot Vacuum, Kupon Penghantaran & Baucar Membeli Belah? Jom Serbu Booth Lalamove!

Ada macam-macam aktiviti menarik untuk anda sertai!
22 Sep 2022, 11:37 AM

Artikel ini ditaja oleh Lalamove Malaysia

poster lalamove karnival syok weh

Kredit: Lalamove; Edit: SINAR

Tak sabarnya nak tunggu hujung minggu! Boleh jalan-jalan, buat aktiviti menarik dengan keluarga dan cari tempat makan best. Anda takde idea nak pergi mana hujung minggu ni? Apa kata anda serbu Karnival SYOK Weh, di Dataran Karnival Shah Alam pada 24 dan 25 September ni!

Semua aktiviti yang anda suka buat di hujung minggu, ada di sini!

poster karnival syok weh

Kredit: SYOK BM

Apa yang ada di Karnival SYOK Weh ni? 

Ada macam-macammm aktiviti, gerai jualan, boleh berhibur serta meet-and-greet dengan selebriti yang turun padang dan rebut pelbagai hadiah menarik. Bolehlah anda lepak di sini dari jam 10 pagi sampai 12 tengah malam!

Di Karnival SYOK Weh ni ada beberapa zon menarik seperti SYOK Experience, SYOK Makan, SYOK Hiburan, SYOK Sales dan SYOK Fun. Anda yang nak SYOK Feeling memang kena pergi ke setiap booth dan sertai setiap aktiviti yang disediakan.

Paling penting, jangan lupa singgah di booth Lalamove yang terletak di depan Zon SYOK Hiburan!

 

Apa yang ada di booth Lalamove? 

Ini antara yang menanti anda di booth Lalamove:

#1 Pelbagai aktiviti menarik seperti Kotak Bertuah Lalamove, peraduan Kongsi Gambar & Menang, dan face painting.

#2 Ada pelbagai hadiah menanti anda seperti iPad, Xiaomi Robot Vacuum serta baucar membeli-belah yang memang anda tak boleh lepaskan!

jadi rakan penghantar lalamove

Kredit: Lalamove

#3 Baucar Touch ‘n Go dan Shell PERCUMA sekiranya anda mendaftar sebagai penghantar sah antara 16 hingga 23 September 2022.

#4 Ada juga kupon penghantaran Lalamove percuma untuk pengguna Lalamove sedia ada atau pengguna baru yang nak mendaftar.

Menarik kan?

Jom guna Lalamove!

Tak kiralah anda nak pindah rumah, nak hantar barangan bersaiz besar atau nak hantar hadiah, kek dan bunga atau untuk apa-apa kegunaan peribadi, pastikan anda guna Lalamove!

Dengan Lalamove, anda boleh mendapatkan penghantar, pada bila-bila masa yang diperlukan!

Boleh juga track barangan secara real-time tau. Barulah anda boleh menghantar barang dengan tenang!

 

Menariknya, anda boleh pilih jenis kenderaan yang sesuai sama ada motor, kereta, van, 4X4 pikap, atau lori, pada harga berpatutan.Anda juga boleh kumpul LalaPoints untuk menebus pelbagai ganjaran menarik!

Jadi, apa tunggu lagi? Cepat muat turun app Lalamove pengguna (Google Play, App Store) atau app Lalamove driver untuk menjadi rakan penghantar (Google Play, App Store) sekarang!

Dan, jangan lupa datang ke booth Lalamove di Karnival SYOK Weh, Sabtu dan Ahad ni, 24 & 25 September mulai jam 10 pagi hingga 12 tengah malam.

Layari SYOK BM untuk info lanjut!

Jumpa anda di sana!

 

Filled Under :


*Kami mempunyai hak untuk memadamkan komen yang menyentuh sensitiviti/tidak bersesuaian.