Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

SINAR

Menyinari Hidupmu

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

SINAR

Menyinari Hidupmu

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

SINAR

Menyinari Hidupmu

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

HITZ Segmen Terkini

SINAR

Menyinari Hidupmu

trending

[Video]'Pickupline' Tok Adi Tak Pernah Mengecewakan

Ternyata Tok Adi "Otai Masih Berbisa"
 
19 Sep 2019, 10:31 AM

Baru-baru ini pengacara rancangan CCTV, Alif Farhan telah memuat naik satu salinan video yang menarik perhatian netizen. Video tersebut adalah video Nasir Bilal Khan menunjukkan bakatnya dalam memberi pickupline  kepada Zara Zya dalam rancangan CCTV.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kalau nak mengayat awek, menuntutlah ilmu dengan orang tua. Kalau tengok kat sosmed , budak2 zaman skang ni self-proclaimed kata depa ni semua Raja Pickupline... Hang semua silap..kalau tanya Tok Kaw, siapa ayat paling power, Tok Kaw akan pilih otai kampung sebelah, TOK ADI πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯, Lejen TikTok mengatakan yg ayat dia ni semua ada bau2 tanah kubur, kalau sekali dia pickupline awek tu , konpem ayat “PEGI MENINGGAL” punya πŸ˜‚πŸ˜‚ Kalau awek tu berani reject , TOK ADI akan standby satu tanah CORNER LOT special untuk awek tu, besar tanah tu ade lah 3x7 kaki dalam... Jangan memain ngan #GengCangkul πŸ’―πŸŽƒ pernah viral pickupline ni..ADI OH ADI~ #bukankalengkaleng p/s: Kenapa dulu rambut Tok Anjang kaler pink skang botak? Jawapannya: Dulu dia masuk BTS ARMY, skang dah taubat dah πŸ’―πŸ‘πŸ»

A post shared by A L I F F A R H A N JR ™ (@aliffarhan_jr) on

Rata-rata netizen merasa lawak dengan video ini dan memberikan komen yang lawak juga

[video]

[video]

[video]

Filled Under :


*Kami mempunyai hak untuk memadamkan komen yang menyentuh sensitiviti/tidak bersesuaian.